Saw Palmetto - Εξισορροπεί τις αντρικές ορμόνες

Saw Palmetto - Εξισορροπεί τις αντρικές ορμόνες
 • Ισχυρό αντιγηραντικό
 • Μειώνει τη τριχόπτωση
 • Μειώνει την υπογονιμότητα 
 • Για το καρκίνο του προστάτη 
 • Για προστατίτιδα ή υπερπλασία του προστάτη

Καθαρότητα, αποτελεσματικότητα και εγγυημένη βιοδιαθεσιμότητα.

Η Newton-Everett ® προσφέρει ένα  ιδιαίτερα ισχυρό, εξαιρετικά καθαρό διατροφικό προϊόν με απαράμιλλη ποιότητα. Τα νέα ανώτερης ποιότητας υγρά εκχυλίσματα και κάψουλες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν ιδανικές συνθήκες για μέγιστη απορρόφηση και αύξηση βιοδιαθεσιμότητας.

Τι είναι  το Saw Palmetto;

Το Saw Palmetto λαμβάνεται από τους καρπούς ενός  είδους φοίνικα νάνου στη Νοτιοανατολική ΗΠΑ. Τα μούρα του περιέχουν ένα μείγμα λιπαρών οξέων τα οποία ασκούν θετική επίδραση στον αδένα του προστάτη. Οι Ινδιάνοι της Αμερικής χρησιμοποιούσαν τα μούρα αυτά ως θρεπτικό συστατικό για το αναπαραγωγικό και ουροποιητικό σύστημα.

Η τεστοστερόνη μπορεί να διασπαστεί σε διυδροτεστοστερόνη (DHT.) Η διυδροτεστοστερόνη μπορεί να διεγείρει τα κύτταρα του προστάτη και να συμβάλει σε μια αύξηση του μεγέθους του προστάτη, καλοήθης υπερπλασία του προστάτη (BPH.)

Το Saw Palmetto αναστέλλει το ένζυμο που μετατρέπει την τεστοστερόνη σε διυδροτεστοστερόνη, μειώνοντας έτσι τα επίπεδα DHT. Αναστέλλει την σύνδεση της DHT στον υποδοχέα & εμποδίζει την απορρόφηση της.

Πολυάριθμες κλινικές μελέτες απέδειξαν τη χρησιμότητα του εκχυλίσματος των καρπών του Saw Palmetto πάνω στα συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Ωφέλιμο για

 • αντιγήρανση 
 • ανορεξία 
 • ψύξη 
 • απώλεια μαλλιών 
 • ανικανότητα 
 • υπογονιμότητα 
 • καρκίνος του προστάτη 
 • προστατίτιδα / υπερπλασία του προστάτη

Καθαρό και Ισχυρό

Όλα τα υγρά εκχυλίσματα και οι υγρές κάψουλες της Newton-Everett ® έχουν εξεταστεί ξεχωριστά με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και μεθόδους δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των HPLC και GC-MS για την καθαρότητα και τη δραστικότητα από ξεχωριστά τμήματα εργαστηρίων. Αυτό εγγυάται την καθαρότητα από τον υδράργυρο, το μόλυβδο, τα PCB και άλλες μολυσματικές ουσίες. Μικροβιολογικές δοκιμές έχουν πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα για να εξασφαλιστεί επίσης η  καθαρότητα του συμπληρώματος και η ασφάλεια.

Βιοδιαθεσιμότητα

Η βιοδιαθεσιμότητα των συμπληρωμάτων διατροφής είναι ένας παράγοντας ο οποίος συχνά παραβλέπεται. Η βιοδιαθεσιμότητα σημαίνει ουσιαστικά "η αναλογία μιας θρεπτικής ή βιοδραστικής ουσίας η οποία απορροφάται από το γαστρεντερικό σωλήνα" για χρήση ή αποθήκευση στο σώμα. Αφού εισέλθει μέσα από τα τοιχώματα του εντέρου, τα συστατικά εισέρχονται στο αίμα σας βρίσκοντας το όργανο-στόχο τους ή του συστήματος του οργανισμού, και εκεί εκτελούν όλες τις εργασίες για την υποστήριξη  την υγεία σας κάνοντάς σας να νιώθετε υπέροχα.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα

Μερίδες ανά συσκευασία: 120 

Ποσότητα ανά μερίδα 

• Saw Palmetto 4:01 εκχύλισμα 

(Serona repens) (μούρο) 

(Ισοδύναμο με 1.000 mg του Saw Palmetto) 250mg 

Άλλα Συστατικά: Σογιέλαιο, Ζελατίνη, γλυκερίνη λαχανικών, Λεκιθίνη Σόγιας, Φυσικό Χρώμα Καραμέλας. 

Δεν περιέχει: τεχνητό άρωμα ή γλυκαντικό, συντηρητικά, ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά ή ψάρι. Χωρίς αλάτι.

Οδηγίες

Οι ενήλικοι άνδρες, πάρτε μία (1) κάψουλα μία ή δύο φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με ένα γεύμα.

Προειδοποίηση: Αυτό το προϊόν προορίζεται για χρήση από άνδρες και δεν προορίζεται για χρήση από γυναίκες. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν προκύψουν παρενέργειες. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Διαβάστηκε 7357 φορές