Βιταμίνη K2 - Εξαιρετικός ρυθμιστής του ασβεστίου

Βιταμίνη K2 - Εξαιρετικός ρυθμιστής του ασβεστίου
  • Μειώνει τη πιθανότητα αρτηριοσκλήρωσης
  • Μειώνει τη πιθανότητα οστεοπόρωσης
  • Για τους κιρσούς
  • Για το δέρμα

Τι είναι η βιταμίνη Κ2

Η βιταμίνη Κ2 βοηθά στην ενεργοποίηση της βιταμίνης Κ, η οποία εξαρτάται από τις πρωτεΐνες οι οποίες ευθύνονται για την υγεία των ιστών. Στα οστά, ενεργοποιεί την οστεοκαλσίνη, μια πρωτεΐνη που απαιτείται για τη δέσμευση του ασβεστίου στα μέταλλα, ενισχύοντας έτσι τον σκελετό. Στην κυκλοφορία, η βιταμίνη Κ2 συμβάλλει στην καρβοξυλίωση του (MGP), ο πιο ισχυρός αναστολέας της αρτηριακής αποτιτάνωσης, μειώνοντας τον κίνδυνο της καρδιαγγειακής βλάβης.

Καθώς το πεδίο εφαρμογής της έρευνας αναπτύσσεται, άλλες νέες λειτουργίες ζωτικής σημασίας για την υγεία μας, κάνουν τώρα την εμφάνισή τους. Οι τελευταίες μελέτες δεν έχουν επιβεβαιώσει μόνο τη θετική λειτουργία της βιταμίνης Κ2 κατά της οστεοπόρωσης και των καρδιαγγειακών παθήσεων, αλλά αποκαλύφθηκαν επίσης νέες και συναρπαστικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της δραστικότητας της βιταμίνης Κ και της νόσου του Αλτσχάιμερ, μιας ποικιλίας καρκίνων, η συχνότητα εμφάνισης και η σοβαρότητα των κιρσών, η γήρανση του δέρματος και άλλα.

Τα Οφέλη για την υγεία της βιταμίνης Κ2

Τα μη επαρκή επίπεδα της βιταμίνης Κ2 οδηγούν σε σκλήρυνση των αρτηριών (αρτηριοσκλήρυνση) και  οστεοπόρωση. Φαίνεται να υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ της υπερβολικής ποσότητας ασβεστίου στο αίμα και της ανεπάρκειας του ασβεστίου στα οστά.

Τα εύθραυστα οστά προκαλούνται από την έλλειψη ασβεστίου στον ιστό του οστού, ενώ η υπερβολική ποσότητα του ασβεστίου στις αρτηρίες είναι αποτέλεσμα της στεφανιαίας καρδιακής νόσου (CHD) και άλλων εκφυλιστικών καταστάσεων. Η βιταμίνη Κ2 είναι ένας εξαιρετικός ρυθμιστής του ασβεστίου.

Είναι σε θέση να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ασβεστίου στον οστικό ιστό, όπου ανήκει και είναι απαραίτητο, ενώ η έλλειψη ασβεστίου στις αρτηρίες μπορεί να προκαλέσει αρτηριοσκλήρωση ή σκλήρυνση των αρτηριών. Η βιταμίνη Κ2 είναι απαραίτητη για την υγεία των αρτηριών και για γερά οστά, και ενισχύει, επίσης, την υγεία του δέρματος, του εγκεφάλου και την υγεία του προστάτη.

Καθαρότητα, αποτελεσματικότητα και εγγυημένη βιοδιαθεσιμότητα.

Η Newton-Everett ® προσφέρει ένα  ιδιαίτερα ισχυρό, εξαιρετικά καθαρό διατροφικό προϊόν με απαράμιλλη ποιότητα. Τα νέα ανώτερης ποιότητας υγρά εκχυλίσματα και κάψουλες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν ιδανικές συνθήκες για μέγιστη απορρόφηση και αύξηση βιοδιαθεσιμότητας.

Καθαρότητα

Όλα τα υγρά εκχυλίσματα και οι υγρές κάψουλες της Newton-Everett ® έχουν εξεταστεί ξεχωριστά με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και μεθόδους δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των HPLC και GC-MS για την καθαρότητα και τη δραστικότητα από ξεχωριστά τμήματα εργαστηρίων. Αυτό εγγυάται την καθαρότητα από τον υδράργυρο, το μόλυβδο, τα PCB και άλλες μολυσματικές ουσίες. Μικροβιολογικές δοκιμές έχουν πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα για να εξασφαλιστεί επίσης η  καθαρότητα του συμπληρώματος και η ασφάλεια.

Βιοδιαθεσιμότητα

Η βιοδιαθεσιμότητα των συμπληρωμάτων διατροφής είναι ένας παράγοντας ο οποίος συχνά παραβλέπεται. Η βιοδιαθεσιμότητα σημαίνει ουσιαστικά "η αναλογία μιας θρεπτικής ή βιοδραστικής ουσίας η οποία απορροφάται από το γαστρεντερικό σωλήνα" για χρήση ή αποθήκευση στο σώμα. Αφού εισέλθει μέσα από τα τοιχώματα του εντέρου, τα συστατικά εισέρχονται στο αίμα σας βρίσκοντας το όργανο-στόχο τους ή του συστήματος του οργανισμού, και εκεί εκτελούν όλες τις εργασίες για την υποστήριξη  την υγεία σας κάνοντάς σας να νιώθετε υπέροχα.

Ασφάλεια

Αν παίρνετε αντιπηκτικά φάρμακα, ηπαρίνη, ή άλλο αντιπηκτικό θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε συμπληρώματα της βιταμίνης Κ2. Η βιταμίνη Κ2 βοηθά στη φυσιολογική πήξη του αίματος. Τα υψηλά επίπεδα της Κ2 δεν προκαλούν μη φυσιολογική πήξη του αίματος. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τη λήψη των επιπέδων των 45 mg / ημέρα ή λιγότερο, καθώς πολλές ιαπωνικές μελέτες έχουν δείξει ακόμα ότι και αυτό το υψηλό επίπεδο είναι ασφαλές για τους ενήλικες. Τα περισσότερα συμπληρώματα βιταμίνης Κ2 προσφέρουν 45 έως 150 μικρογραμμάρια ανά ημέρα.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα 

Τεμάχια ανά συσκευασία: 120  

Ποσότητα ανά μερίδα 

• Η βιταμίνη Κ-2 50mcg 

 (όπως MenaQ7 ™ Μενακινόνη) 

Άλλα συστατικά: ηλιέλαιο, ζελατίνη, γλυκερίνη λαχανικών. Περιέχει <2% των: Φυσικό χρώμα καραμέλας, χρώμα διοξείδιο του τιτανίου. 

Πληροφορίες αλλεργιογόνων: Περιέχει συστατικά σόγιας. 

Δεν περιέχει: τεχνητό άρωμα ή γλυκαντικό, συντηρητικά, ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά ή ψάρι.  Χωρίς αλάτι 

Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. 

MenaQ7 ™ είναι εμπορικό σήμα της NattoPharma, Νορβηγία.

Οδηγίες

Οι ενήλικες, πάρτε μία (1) μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με ένα γεύμα. 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν υπάρχουν τυχόν ανεπιθύμητες αντιδράσεις . ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Διαβάστηκε 3026 φορές