Clearogen - Ολοκληρωμένη αγωγή κατά της ακμής

Clearogen - Ολοκληρωμένη αγωγή κατά της ακμής
 • Για κάθε τύπο δέρματος
 • Μειώνει την ακμή
 • Καθαρίζει το δέρμα
 • Χωρίς παρενέργειες

ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

1. Αφρός Clearogen

Το πρώτο βήμα για ένα υγιέστερο δέρμα. Το Καθαρό δέρμα είναι ένα  από τα πρέπει στην πρόληψη της  ακμής. Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας για την ακμή των ενηλίκων και των εφήβων, ο αφρός  Clearogen για τον καθαρισμό του προσώπου, είναι ένα νέο προϊόν για την ακμή, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους, το μακιγιάζ, την υπερβολική λιπαρότητα και τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν την ακμή,  ενώ εκχυλίσματα βοτάνων αναζωογονούν και ανανεώνουν το δέρμα.

 • Καθαρίζει με ασφάλεια διατηρώντας μια τέλεια υγρασία στο δέρμα
 • Συμβάλλει στην πρόληψη και στη θεραπεία της ακμής
 • Για όλους τους τύπους δέρματος

Λειτουργεί αποδεδειγμένα χωρίς παρενέργειες. Σε κλινικές μελέτες το ποσοστό επιτυχίας του Clearogen φθάνει το 90%.

Οδηγίες: Πλένουμε το πρόσωπο με το καθαριστικό προσώπου μία φορά την ημέρα. Απλώνουμε τον αφρό καλά πάνω στο υγρό δέρμα, ξεπλένουμε καλά και στεγνώνουμε. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Δραστική ουσία: σαλικυλικό οξύ 2%

Άλλα συστατικά: απιονισμένο νερό, λαυρυλοθειικό αμμώνιο, βουτυλενογλυκόλη, Di-PPG-2 Myreth-10 Αδιπικές, πολυσορβικό 20, Τριαιθανολαμίνη, υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού, υδρολυμένο άμυλο σιταριού, Τζελ Αλόης (Aloe arbadensis), εκχύλισμα δενδρολίβανου, Φαινοξυαιθανόλη, Λεβάντα E.O

2. Clearogen Clarifying Toner

Μετά τον καθαρισμό. Το Clearogen Clarifying Toner είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα για την ακμή ενηλίκων. Εξαλείφει το σμήγμα στους πόρους, μειώνει το μέγεθος των πόρων, και επίσης μειώνει την ερυθρότητα και την ευαισθησία. Αυτό το προϊόν για τη θεραπεία της ακμής περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων, για να ενισχύσει την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, αφήνοντας τη ζωντανή και απαλή και είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα για την ορμονική ακμή.

 • Το Clearogen δρα γρήγορα και έχει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή
 • Εξαλείφει και εμποδίζει το  σμήγμα στους πόρους και τη  λιπαρότητα
 • Βοηθά στην πρόληψη και στη  θεραπεία της ακμής του δέρματος
 • Για όλους τους τύπους δέρματος

Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο με ένα βαμβάκι και αφήστε το να στεγνώσει. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Δραστική ουσία: σαλικυλικό οξύ 1%.

Άλλα συστατικά: SD αλκοόλ 40 B, απιονισμένο νερό, Απόσταγμα Witch Hazel, Δωδεκυλό- γαλλικό, Πρόπυλο γαλλικό, γλυκερίνη PEG-12/SMDI Συμπολυμερή, πολυσορβικό 20, εκχύλισμα Comfrey, εκχύλισμα ινδικού Plantain, εκχύλισμα υδρολυμένου σίτου, Πανθενόλη PCA, υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου, Φαινοξυαιθανόλη, υδρολυμένο άμυλο σίτου, εκχύλισμα δενδρολίβανου, εκχύλισμα χαμομηλιού, Di-PPG-2-Myreth-10 Αδιπικές, Αλλαντοΐνη, γλυκυρριζινικό κάλιο.

3. Λοσιόν Clearogen για την Ακμή

Το τελευταίο βήμα. Η Λοσιόν Clearogen για την Ακμή είναι το πιο σημαντικό μέρος του συστήματος για τη θεραπεία της ακμής. Περιέχει τα φυσικά συστατικά που αποδεδειγμένα μειώνουν την παραγωγή της DHT και αποκαθιστούν τη φυσιολογική έκκριση του ελαίου στο δέρμα. Περιέχει, επίσης, υπεροξείδιο του βενζολίου, για την απόφραξη των πόρων και την καταστροφή των βακτηρίων τα οποία προκαλούν την ακμή. Αυτός ο συνδυασμός των προϊόντων καθιστά τη Λοσιόν Clearogen ένα από τα καλύτερα προϊόντα για τον καθαρισμό της ακμής στην αγορά σήμερα.

 • Καθαρίζει τις υπάρχουσες κηλίδες, ενώ ενυδατώνει το δέρμα
 • Βοηθά στην πρόληψη της έξαρσης της ακμής
 • Για όλους τους τύπους δέρματος

Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα. Μετά τη χρήση του προϊόντος Clearogen Clarifying Toner, εφαρμόστε τη λοσιόν ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. Αυτό το προϊόν για την ακμή είτε για ενήλικες είτε για εφήβους, είναι το τελικό βήμα για την εξάλειψη της ενοχλητικής ακμής και θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή από τα προϊόντα για την ακμή που κυκλοφορούν σήμερα.

Δραστική ουσία: υπεροξείδιο του βενζολίου 2,5 % .

Άλλα Συστατικά: Νερό ( Aqua ), λινολενικό οξύ ( άλφα & γάμα ), λινολεϊκό οξύ, γλυκερίνη, γλυκίνη σόγια (σόγια ), στερόλες, δωδεκυλεστέρας γαλλικός, Octyl Ethylhexyl Gallate, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) εκχύλισμα φρούτων, Καπρυλικό/Καπρικό, τριγλυκεριδίων, Κετεαριλική αλκοόλη & δικετυλοφωσφορικό & Ceteth - 10 Φωσφορικό, Διμεθικόνη, Εκχύλισμα φύλλου Αλόης Barbadensis, γλυκερίλη & Στεατικό PEG - 100, Στεατικό, Υαλουρονικό Νάτριο, κετυλική αλκοόλη, Καπριλική γλυκόλη, Φαινοξυαιθανόλη, Εκχυλίσματα Malva Sylvestris ( Μολόχα ), εκχύλισμα των φύλλων Mentha Piperita ( μέντα ) εκχύλισμα Primula Veris, εκχύλισμα Alchemilla Vulgaris, εκχύλισμα Veronica Officinalis, εκχύλισμα των φύλλων Melissa Officinalis, εκχύλισμα Αχιλλέα Millefolium, εκχύλισμα ρίζας Imperata Cylindrica, στεατικό οξύ, εκχύλισμα Symphytum Officinale, εκχύλισμα των φύλλων Camellia Oleifera ( πράσινο τσάι ), τοκοφερόλη, εκχύλισμα σπόρων Ovata Plantago, υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου, τοκοφερόλη, εκχύλισμα φύλλων Melia Azadirachta, εκχύλισμα άνθους Χαμομηλιού Recutita, κόμμι ξανθάνης, Ethyhexyl γλυκερίνη, θείο, δινάτριο EDTA , μαγνήσιο πυριτικό αργίλιο, εξαλένιο .

"Έχοντας χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα τα οποία υπόσχονται αποτελέσματα, τίποτα από αυτά δε λειτούργησε  για μένα με τον τρόπο που λειτούργησε  το CLEAROGEN. Τα προβλήματα με το δέρμα μου ξεκίνησαν στην ηλικία των 10 ετών, τα οποία συνέχισαν μέχρι την ηλικία των 14 ετών όπου και χειροτέρεψαν.  Τέσσερις μήνες μετά έχοντας χρησιμοποιήσει το σύστημα Clearogen το δέρμα μου (στο πρόσωπο, στο στήθος και στην πλάτη) είναι ΚΑΘΑΡΟ!"

Τι να περιμένετε από  τη χρήση του clearogen για την ακμή

Κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι  με την κατάλληλη χρήση, το Clearogen μειώνει με ασφάλεια και αποτελεσματικά την υπάρχουσα ακμή, και αποτρέπει την έξαρσή της. Το Clearogen αρχίζει να δουλεύει από την πρώτη μέρα, διακόπτοντας την παραγωγή της DHT, ρυθμίζοντας την έκκριση του ελαίου στο δέρμα. Επίσης καθαρίζει αμέσως την υφιστάμενη ακμή. Αποκαθιστά τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σας, για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνο μέσα σε λίγες εβδομάδες, χρησιμοποιώντας το ολοκληρωμένο σύστημα του Clearogen για τη θεραπεία της ακμής.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΕΑΣ ΑΚΜΗΣ 

Το CLEAROGEN μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος συμβάλλοντας στην πρόληψη της εμφάνισης της νέας ακμής, καθώς επίσης και στον καθαρισμό της υπάρχουσας ακμής.

Εντός 30 ημερών: η υπάρχουσα ακμή αρχίζει να εξαφανίζεται και η νέα ακμή σταματά να εμφανίζεται. Το δέρμα γίνεται λιγότερο λιπαρό και πιο υγιεινό.

Μέσα σε 45-60 ημέρες: σημαντική βελτίωση μπορεί να παρατηρηθεί σε αυτό το στάδιο.

Μόλις επιτευχθούν τα επιθυμητά  αποτελέσματα, το Clearogen μπορεί να χρησιμοποιηθεί, λιγότερο συχνά, για τη διατήρηση  των αποτελεσμάτων και για  την πρόληψη μιας νέας έξαρσης.

Η εγγύησή μας: αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα του Clearogen, μετά από 60 ημέρες, μας επιστρέφετε τα χρησιμοποιημένα ή αχρησιμοποίητα προϊόντα σας και σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας!

Clearogen - Μία πραγματική λύση για την ακμή

Είναι εξαιρετικά σύνηθες, τόσο για  τους άνδρες όσο  και για τις  γυναίκες όλων των ηλικιών  να δίνουν μάχη με τη δυσάρεστη και ενοχλητική ακμή. Στην αναζήτησή σας για την  τέλεια λύση στο πρόβλημα της ακμής, πιθανότατα να έχετε δοκιμάσει άλλες θεραπείες για την ακμή, με μικρή ή καμία επιτυχία. Αν βρίσκεστε σε αυτήν περίπτωση, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Clearogen, ένα διαφορετικό προϊόν για τη θεραπεία της ακμής, το οποίο συνδυάζει φυσικά και φαρμακευτικά συστατικά, έτσι ώστε να καταπολεμήσει την αιτία της ακμής, δίνοντάς σας, ένα πιο απαλό, πιο υγιές, και αψεγάδιαστο δέρμα.

Παρά το γεγονός ότι η αιτία  της ακμής είναι τα βακτήρια και  οι φραγμένοι πόροι, στην πραγματικότητα, η ακμή ξεκινά λόγω της Διυδροτεστοστερόνης η οποία διεγείρει τους αδένες που εκκρίνουν έλαια. Η διέγερση των αδένων από την DHT οδηγεί σε υπερβολική ποσότητα έκκρισης του ελαίου και κλείσιμο των πόρων, επιτρέποντας στα βακτήρια να αναπτυχθούν και να προκαλέσουν την ακμή.

Ο αφρός Καθαρισμού Clearogen, το Clarifying Toner, και η Λοσιόν  Clearogen για την ακμή, λειτουργώντας σε συνδυασμό:

 • Μειώνουν την παραγωγή της DHT και αποτρέπουν την έκκριση μεγάλης ποσότητας ελαίου στον οργανισμό.
 • Μπλοκάρουν τους υποδοχείς των ανδρογόνων έτσι ώστε να μειωθεί η διέγερση του αδένα ο οποίος εκκρίνει τα έλαια.
 • Ανοίγουν τους πόρους και εξαλείφουν τα βακτήρια τα οποία προκαλούν την ακμή.
 • Μειώνουν τον ερεθισμό και τη φλεγμονή, επιτρέποντας στο δέρμα να αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα.

Σχεδιασμένο από το δερματολόγο Δρ Alex Khadavi, με πιστοποίηση από το Διοικητικό Συμβούλιο, το Clearogen έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντιμετωπίζει την υπάρχουσα ακμή και να προλαμβάνει μελλοντικές εξάρσεις. Η συνταγή της φόρμουλας συνδυάζει τα ασφαλέστερα σε ποιότητα συστατικά με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, για μια επιστημονικά αποδεδειγμένη θεραπεία η οποία καθαρίζει το δέρμα σας απαλά και αποτελεσματικά, αντιμετωπίζοντας την αιτία της ακμής - και όχι μόνο τα συμπτώματα.

Δοκιμάστε το Clearogen, σήμερα, χωρίς φόβο, με εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας 60 - ημερών και δώστε λύση στο  πρόβλημα της ακμής σας !

Η επιστήμη της σύνθεσης του Clearogen

Κλινικές δοκιμές για το Clearogen

Σε ένα κέντρο πολλαπλών εφαρμογών διεξήχθη για 8 εβδομάδες μία  διπλή κλινική δοκιμή  με ένα εικονικό φάρμακο. Το Clearogen συγκρίθηκε για την αποτελεσματικότητά του με το  Υπεροξείδιο του Βενζολίου 5%.

 • Το Clearogen υπερείχε σημαντικά από το Υπεροξείδιο του Βενζολίου 5% τόσο στη μείωση των βλαβερών συμπτωμάτων της φλεγμονώδους ακμής όσο και στη μείωση των βλαβερών συμπτωμάτων της μη φλεγμονώδους ακμής. 
 • Το Clearogen μείωσε αποτελεσματικά τα σημάδια ερυθρότητας (ερύθημα) χωρίς να υπάρξει ερεθισμός στο δέρμα. 
 • Το Clearogen μείωσε την παραγωγή σμήγματος επιβεβαιώνοντας την ικανότητά του  να μειώνει την παραγωγή της DHT, τη βασική αιτία της ακμής.

Φυσικά συστατικά που παρέχουν αποτελέσματα. Τα φυσικά συστατικά του Clearogen επελέγησαν διότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπλοκάρουν την DHT πιο αποτελεσματικά από ό, τι τα συνθετικά συστατικά, χωρίς παρενέργειες.

Μελέτη Clearogen για τη DHT

Η ικανότητα της Λοσιόν Clearogen για την ακμή στο ότι συμβάλλει στη μείωση της παραγωγής της DHT στο δέρμα ελέγχθηκε μέσα από Bio-εναλλακτικές δοκιμές στο εργαστήριο, για την επαναδόμηση της  ανθρώπινης επιδερμίδας (σε ζώντα ανθρώπινο δέρμα).

 • Η λοσιόν Clearogen για την ακμή μείωσε σημαντικά τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT κατά (49%)
 • Το Clearogen εμπόδισε τη μετατροπή της τεστοστερόνης και της DHT σε άλλους μεταβολίτες.

Μελέτες για την απόδειξη του Clearogen

Δημοσιεύσεις

Το Clearogen έχει κάνει σημαντικές μελέτες για την ακμή, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη λύση για τα προβλήματα του δέρματος σας. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά και καινοτομία,  το Clearogen έχει βρει την ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την έκκριση τις υπερβολικής λιπαρότητας, η οποία θέτει τις βάσεις για την κυριάρχηση των βακτηρίων. Τα συστατικά του στοχεύουν συγκεκριμένα και μειώνουν τα επίπεδα της DHT που επιτρέπουν στην ακμή να ξεκινήσει τον κύκλο της. Δείτε παρακάτω μερικές από τις πραγματικές μελέτες για τις περιπτώσεις της ακμής και διαπιστώστε και μόνοι σας, γιατί το  Clearogen είναι πολύ πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές του, οι οποίοι προσφέρουν μόνο βραχυπρόθεσμα καθαρό δέρμα.

Φυσικά συστατικά που παρέχουν αποτελέσματα. Τα φυσικά συστατικά του Clearogen επελέγησαν διότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπλοκάρουν την DHT πιο αποτελεσματικά από ό, τι τα συνθετικά συστατικά, χωρίς παρενέργειες.

Γ-λινολενικό οξύ, α-λινολενικό οξύ, και λινελαϊκό οξύ

Στις ακόλουθες μελέτες, το γάμμα λινολενικό οξύ (GLA), το άλφα λινολενικό οξύ (ALA) και το λινελαϊκό οξύ, αποδείχθηκε ότι είναι οι πιο ισχυροί γνωστοί αναστολείς του τύπου 1 και 2 μορφών της 5-άλφα αναγωγάσης, και ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην μείωση των επιπέδων της διυδροτεστοστερόνης (DHT), όταν εφαρμόζεται τοπικά. Το πιο σημαντικό, είναι, ότι αυτό επιτυγχάνεται χωρίς να προκαλεί οποιεσδήποτε συστηματικές επιδράσεις.

Οι μελέτες επίσης δείχνουν περαιτέρω ότι αυτά τα λιπαρά οξέα μπορεί να είναι χρήσιμα στην θεραπεία των διαταραχών που σχετίζονται με τη διυδροτεστοστερόνη, συμπεριλαμβανομένης της ακμής, της ανδρικής τριχόπτωσης και της υπερβολικής τριχοφυΐας στο σώμα των γυναικών (υπερτρίχωση).

Μελέτη Α

AUTHOR: Liang T; Liao S

JOURNAL: Journal of Investigational Dermatology: 1997 Aug; 109 (2): 152-7

Αναστολή της ανάπτυξης των οργάνων στα χάμστερ, με τοπική εφαρμογή γάμμα-λινολενικού και άλλων λιπαρών οξέων αναστολείς της 5-άλφα αναγωγάσης.

ΜΕΛΕΤΗ Β

Η δράση των ανδρογόνων: μοριακός μηχανισμός και ιατρικές εφαρμογές.

AUTHOR: Liao S

JOURNAL: Journal of Formos Medical Association: 1994 Sep; 93 (9): 741-51

ΜΕΛΕΤΗ Γ

AUTHOR: Liang T; Liao S

JOURNAL: Journal of Biochemistry, 1992 Jul 15, 285 ( Pt 2):, 557-62

Αναστολή της στεροειδούς αναγωγάσης 5-άλφα, από ειδικά αλειφατικά ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Saw Palmetto

Στις ακόλουθες μελέτες το εκχύλισμα του Saw Palmetto έδειξε ότι  αναστέλλει τόσο τύπου μορφές 1 και 2 της 5-άλφα αναγωγάσης (ή Finasteride Propecia ® αναστέλλει μόνο τύπου 2), ήταν πιο ισχυρό από τη Φιναστερίδη και ήταν σε θέση να μειώνει αποτελεσματικά τη σύνδεση της τεστοστερόνης και της DHT με τους υποδοχείς σε διάφορους ιστούς. Παρακαλώ προσέξτε ότι στις ακόλουθες μελέτες το εκχύλισμα του Saw Palmetto αναφέρεται ως Permixon ή εκχύλισμα λιπιδό-στερόλης (LSESr)

Μελέτη Α

AUTHOR: Iehlé C; Délos S; Guirou O; Tate R; Raynaud JP; Martin PM

JOURNAL: J Steroid Biochem Mol Biol, 54: 5-6, 1995 Sep, 273-9

Ο ανθρώπινος προστάτης με στεροειδή 5 άλφα-αναγωγάσης και ισόμορφα του - μια συγκριτική μελέτη των εκλεκτικών αναστολέων.

ΜΕΛΕΤΗ Β

AUTHOR: Délos S; Carsol JL; Ghazarossian E; Raynaud JP; Martin PM

JOURNAL: J Steroid Biochem Mol Biol, 55: 3-4, 1995 Dec, 375-83

Μεταβολισμός της τεστοστερόνης σε πρωτογενείς καλλιέργειες ανθρώπινων επιθηλιακών κυττάρων του προστάτη και των ινοβλαστών.

ΜΕΛΕΤΗ Γ

AUTHOR: el-Sheikh MM; Dakkak MR; Saddique A

JOURNAL: Acta Obstet Gynecol Scand, 67: 5, 1988, 397-9

Η επίδραση του Permixon στους υποδοχείς των ανδρογόνων.

Η έρευνα για το Clearogen

Εκτός από εγκεκριμένα φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής, όπως το υπεροξείδιο του βενζολίου, το σαλικυλικό οξύ και το θείο, τα οποία χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουν την υπάρχουσα ακμή, το Clearogen περιέχει φυσικά συστατικά κατά της DHT που αντιμετωπίζουν την αιτία της ακμής στο αρχικό στάδιο. Η σκόνη, το μακιγιάζ, και άλλοι παράγοντες μπαίνουν στο παιχνίδι, μόνο αν οι αδένες σας παράγουν υπερβολική DHT. Ως εκ τούτου, με τη διακοπή της παραγωγής της DHT, θα εξαλειφθεί η  υπερβολική λιπαρότητα που οδηγεί την ακμή στην πρώτη θέση. Το Clearogen είναι το πρώτο προϊόν το οποίο δεν χρειάζεται συνταγή, πλήρως εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Φαρμάκων για τη θεραπεία της ακμής, όταν πρωτοεμφανιστεί.

Φυσικά συστατικά που παρέχουν αποτελέσματα

Τα φυσικά συστατικά του Clearogen επελέγησαν διότι έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπλοκάρουν την παραγωγή της DHT, την κύρια αιτία της ακμής. Τα φυσικά συστατικά του Clearogen ® κατά της παραγωγής της DHT περιλαμβάνουν βοτανικές ενώσεις οι οποίες έχουν υποστεί ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες, που αποδεικνύουν την ικανότητά τους να αναστέλλουν την 5-άλφα-αναγωγάση (για τη μείωση της παραγωγής της DHT) και να μπλοκάρουν τους ανδρογόνους υποδοχείς (ώστε να μειωθεί η διέγερση των αδένων του ελαίου από τη DHT). Τα κύρια φυσικά συστατικά περιλαμβάνουν γ-λινολενικό οξύ (GLA), α-λινολενικό οξύ (ALA), λινελαϊκό οξύ, ελαϊκό οξύ και το εκχύλισμα του Saw Palmetto. Το Clearogen ® είναι το μόνο προϊόν στην αγορά που περιέχει αυτά τα συστατικά σε μία εύκολη στη χρήση τοπικής εφαρμογής φόρμουλα.

GLA, ALA, Λινελαϊκό οξύ & Ελαϊκό οξύ

Γ-λινολενικό οξύ (GLA), α-λινολενικό οξύ (ALA), λινελαϊκό και ελαϊκό οξύ είναι τα απαραίτητα λιπαρά οξέα τα οποία βρίσκονται στα φυτικά έλαια. Αυτά τα λιπαρά οξέα έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλουν την 5-άλφα αναγωγάση. Στην πραγματικότητα, αυτοί είναι οι πιο ισχυροί αναστολείς της 5-άλφα αναγωγάσης που γνωρίζουμε σήμερα, και όχι μόνο αναστέλλουν την τύπου ΙΙ μορφή της 5-άλφα αναγωγάσης, αλλά επίσης και τον τύπο Ι του ενζύμου, το οποίο είναι  παρόν σε υψηλά επίπεδα στους σμηγματογόνους αδένες και στο δέρμα. Επιπλέον, τα GLA, ALA και το ελαϊκό οξύ έχουν ισχυρές αντί-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Ενώ άλλες θεραπείες για την ακμή μπορεί να είναι σύντομης διάρκειας, το Clearogen βρήκε τον τρόπο για τη θεραπεία της ακμής, σε βάθος χρόνου. Καθαρίζει το δέρμα σας, και εν συνεχεία συμβάλλει στη διακοπή της εμφάνισης μελλοντικών κρουσμάτων πριν καν αρχίσουν, με το Clearogen, το απλό ολοκληρωμένο σύστημα για τον έλεγχο της ακμής.

Εκχύλισμα Saw Palmetto

Το Saw Palmetto έχει μελετηθεί εκτενώς τα τελευταία χρόνια για τη θεραπεία της υπερτροφίας του προστάτη στους άνδρες (Καλοήθη Υπερπλασία Προστάτη). Το εκχύλισμα του Saw Palmetto το οποίο είναι ένα γνωστό για την κατά των ανδρογόνων ιδιότητά του είναι το λιπό-στερολικό εκχύλισμα του καρπού του Saw Palmetto.

Το Saw Palmetto έχει αποδειχθεί ότι μπλοκάρει αποτελεσματικά την DHT και επίσης πιστεύεται ότι εμποδίζει τους υποδοχείς των ανδρογόνων, οι οποίοι βρίσκονται επί των σμηγματογόνων αδένων.

Γιατί να προτιμήσετε το Clearogen - Γυναίκες

Η λύση στην ακμή, πέρα από φραγμένους πόρους και βακτήρια.

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες εστιάζουν τη θεραπεία της ακμής μόνο στο άνοιγμα των φραγμένων πόρων και στην καταστροφή των βακτηρίων χρησιμοποιώντας φάρμακα κατά της ακμής, το Clearogen για τη θεραπεία της ακμής προχωρά ένα βήμα παραπέρα και αντιμετωπίζει την αιτία της γυναικείας ακμής: DHT.

1. Το Clearogen αντιμετωπίζει την υπάρχουσα γυναικεία ακμή και προλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας ακμής επιδρώντας στη ρίζα της.

Κλινικά αποδεδειγμένο για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του. Σε κλινικές μελέτες βρέθηκε ότι το Clearogen είχε 90% επιτυχία, γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με τη θεραπεία Benzoyl Peroxide 5%. Το Clearogen περιέχει μια δοκιμασμένη θεραπεία για τη γυναικεία ακμή έτσι ώστε να απομακρυνθούν οι υπάρχουσες βλάβες της ακμής, μαζί με τα πιο ισχυρά φυσικά συστατικά τα οποία όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά μειώνουν και εμποδίζουν την παραγωγή της DHT, ισορροπούν τη λιπαρότητα του δέρματος και προλαμβάνουν την επανεμφάνιση της ακμής. 

2. Το Clearogen για τη θεραπεία της γυναικείας ακμής είναι εύκολο στη χρήση. 

 • Βήμα 1. Πλύνετε το πρόσωπό σας με τον αφρό καθαρισμού
 • Βήμα 2. Εφαρμόστε το Clarifying Toner
 • Βήμα 3. Εφαρμόστε τη Λοσιόν. Τελειώσατε.

Το σύστημα Clearogen με τρία βήματα καταρρίπτει τις εικασίες γύρω από  την καθημερινή θεραπεία της ακμής και σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα καθαρό, ελεύθερο από την ακμή νεανικό δέρμα.

3. Το Clearogen δεν έχει συστηματικές παρενέργειες.

Επειδή το Clearogen για τη θεραπεία της ακμής εφαρμόζεται εκεί όπου χρειάζεται-πάνω στο δέρμα, εμποδίζει μόνο την DHT η οποία προκαλεί την ακμή. Δε διαταράσσει τις ορμόνες κάπου αλλού, και ως εκ τούτου δεν έχει συστηματικές επιπτώσεις.

4. Το Clearogen δρα γρήγορα και για όλους τους τύπους δέρματος.

Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι το Clearogen για τη θεραπεία της ακμής του εμμηνορροϊκού κύκλου δρα από την πρώτη εφαρμογή, με ορατά αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες. Τα καλύτερα αποτελέσματα εμφανίζονται εντός 30-60 ημερών από τη χρήση.

5. Το Clearogen για τη θεραπεία της γυναικείας ακμής χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα δράσης.

Το σύστημα δράσης του Clearogen επιτρέπει στα φυσικά συστατικά του να διαπεράσουν το δέρμα και να φτάσουν στους σμηγματογόνους αδένες, όπου παράγεται η DHT.

Χωρίς αυτό το σύστημα δράσης, αυτά τα σημαντικά συστατικά θα παραμείνουν στην επιφάνεια του δέρματος και δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Γιατί να προτιμήσετε το Clearogen - Άντρες

Η λύση στην ακμή των ανδρών. Καταπολεμά φραγμένους πόρους και βακτήρια.

Ενώ οι περισσότερες θεραπείες για την ανδρική ακμή επικεντρώνονται μόνο στο άνοιγμα των φραγμένων πόρων και στην καταστροφή των βακτηρίων χρησιμοποιώντας φάρμακα κατά της ακμής, το Clearogen για τη θεραπεία της ακμής προχωρά ένα βήμα παραπέρα και αντιμετωπίζει την αιτία της ακμής: DHT.

1. Το Clearogen αντιμετωπίζει την υπάρχουσα ακμή και προλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας ακμής επιδρώντας στη ρίζα της.

Κλινικά αποδεδειγμένο για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του. Σε κλινικές μελέτες βρέθηκε ότι το Clearogen είχε 90% επιτυχία γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με τη θεραπεία Benzoyl Peroxide 5%. Το Clearogen περιέχει μια δοκιμασμένη θεραπεία για την ανδρική ακμή έτσι ώστε να απομακρυνθούν οι υπάρχουσες βλάβες της ακμής, μαζί με τα πιο ισχυρά φυσικά συστατικά τα οποία όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά μειώνουν και εμποδίζουν την παραγωγή της DHT, την εμφάνιση της ανδρικής ακμής και τις ορμόνες, ισορροπούν τη λιπαρότητα του δέρματος και προλαμβάνουν την επανεμφάνιση της ανδρικής ακμής. 

2. Το Clearogen είναι εύκολο στη χρήση. 

 • Βήμα 1. Πλύνετε το πρόσωπό σας με τον αφρό καθαρισμού
 • Βήμα 2. Εφαρμόστε το Clarifying Toner
 • Βήμα 3. Εφαρμόστε τη Λοσιόν. Τελειώσατε.

Το σύστημα Clearogen με τρία βήματα καταρρίπτει τις εικασίες γύρω από  την καθημερινή θεραπεία της ακμής και σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα καθαρό, ελεύθερο από την ακμή νεανικό δέρμα.

3. Το Clearogen δεν έχει συστηματικές επιπτώσεις.

Επειδή το Clearogen για τη θεραπεία της ακμής εφαρμόζεται εκεί όπου χρειάζεται-πάνω στο δέρμα, εμποδίζει μόνο την DHT η οποία προκαλεί την ακμή. Δε διαταράσσει τις ορμόνες κάπου αλλού, και ως εκ τούτου δεν έχει συστηματικές επιπτώσεις.

4. Το Clearogen δρα γρήγορα και για όλους τους τύπους δέρματος.

Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι το Clearogen για τη θεραπεία της ανδρικής ακμής δρα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, με ορατά αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες. Τα καλύτερα αποτελέσματα εμφανίζονται εντός 30-60 ημερών από τη χρήση.

5. Το Clearogen χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα για μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Το σύστημα δράσης του Clearogen για τη θεραπεία της ανδρικής ακμής επιτρέπει στα φυσικά συστατικά του να διαπεράσουν το δέρμα και να φτάσουν στους σμηγματογόνους αδένες, όπου παράγεται η DHT. Χωρίς αυτό το σύστημα δράσης, αυτά τα σημαντικά συστατικά θα παρέμεναν στην επιφάνεια του δέρματος και δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα πάνω στην ανδρική ακμή και στις ορμόνες.

Διαβάστηκε 5933 φορές