Φιλτράρετε τα προϊόντα
Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω επιλογές για να φιλτράρετε τα προϊόντα

Πρωτεΐνες

Συμπληρώματα διατροφής για να καλύψετε τις ανάγκες του οργανισμού σας σε πρωτεΐνες

Protein Digest - Χρήση ενζύμων για την απορρόφηση της πρωτεϊνης
  • Μέγιστη απορρόφηση της πρωτεΐνης από συμπληρώματα και από την τροφή
  • Χρήση ενζύμων για τη πέψη των πρωτεϊνών
Whey Protein Isolate Pure 5 lb - Αγνή πρωτεΐνη γάλακτος
  • Καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος
  • Η Καθαρότερη σε συγκέντρωση που αξίζει  90%
  • Spray-dry μέθοδος χωρίς καταλύτες
  • Ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές και δραστήρια άτομα
PRODRENE - Δύναμη, Αντοχή και Μυϊκή Μάζα!

Το PRODRENE έχει υπέροχη γεύση, ιδανική αναλογία πρωτεϊνών, κρεατίνης και αμινοξέων. Ενισχύει τους μύες, είναι χαμηλό σε λιπαρά και τέλος περιέχει και MSM με γλυκοζαμίνη για τις αρθρώσεις!

COMPLETE 8 4x1000g BAG της WarriorLab

Το COMPLETE 8 της WarriorLab είναι μοναδικό στο είδος του αφού περιέχει έναν καταπληκτικό συνδυασμό πολλών ειδών πρωτεΐνης, προσφέροντας έτσι τον καταλληλότερο συνδυασμό αμινοξέων, τέλειο για όλη τη μέρα.

COMPLETE 8 1000g της WarriorLab

Το COMPLETE 8 της WarriorLab είναι μοναδικό στο είδος του αφού περιέχει έναν καταπληκτικό συνδυασμό πολλών ειδών πρωτεΐνης, προσφέροντας έτσι τον καταλληλότερο συνδυασμό αμινοξέων, τέλειο για όλη τη μέρα!

COMPLETE 8 2270g της WarriorLab

Το COMPLETE 8 της WarriorLab είναι μοναδικό στο είδος του αφού περιέχει έναν καταπληκτικό συνδυασμό πολλών ειδών πρωτεΐνης, προσφέροντας έτσι τον καταλληλότερο συνδυασμό αμινοξέων, τέλειο για όλη τη μέρα. 

COMPLETE WHEY 2270gr της WarriorLab

Ο ορός γάλακτος της COMPLETE WHEY βοηθάει σίγουρο και ασφαλή τρόπο στην δημιουργία περισσότερων και μεγαλύτερων μυϊκών ινών, ενώ συγχρόνως σας προσφέρει πολλές ευεργετικές επιδράσεις στην ανάπτυξη αλλά και στη συνολική υγεία ενός αθλητή.

COMPLETE WHEY 1000gr της WarriorLab

Ο ορός γάλακτος της COMPLETE WHEY βοηθάει σίγουρο και ασφαλή τρόπο στην δημιουργία περισσότερων και μεγαλύτερων μυϊκών ινών, ενώ συγχρόνως σας προσφέρει πολλές ευεργετικές επιδράσεις στην ανάπτυξη αλλά και στη συνολική υγεία ενός αθλητή.

WHEY ISOLATE 1000g της WarriorLab

Η WHEY ISOLATE της WarriorLab μας βοηθάει να αναπτύξουμε γρήγορα σφιχτούς και γραμμωμένους μυς, ενώ συγχρόνως αυξάνει την ικανότητα των μυών του σώματος να αποθεραπεύεται μετά από μια σκληρή και εντατική προπόνηση.

COMPLETE WHEY 4x1000g BAG της WarriorLab

H COMPLETE WHEY της WarriorLab περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Είναι η ιδανική λύση για να δώσουμε μία ισχυρή ώθηση στην μυϊκή ανάπτυξη, τη δύναμη και την ανάρρωση των μυών μετά την προπόνηση.

MICELLAR CASEIN 4x908gr BAG της WarriorLab

Η MICELLAR CASEIN  λόγω του βραδύτερου ρυθμού απορρόφησης παρέχει όλα τα αμινοξέα σε μια μεγαλύτερη χρονική περίοδο καθιστώντας την ιδανική για το βράδυ.

EGG PROTEIN 908gr - Πρωτεϊνη αυγού της Warrior Lab

Από κάθε πηγή πρωτεϊνών τα αυγά έχουν το καλύτερο προφίλ αμινοξέων. Επιπλέον, προκαλούν μεγάλη μυική ανάπτυξη γιατί τα αυγά έχουν τον υψηλότερο ρυθμό στην παραγωγή θετικού ισοζυγίου του αζώτου κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερο άζωτο. Η απορρόφηση της πρωτεΐνης EGG PROTEIN έχει διάρκεια 3 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μία και μόνο δόση θεωρείται ένα πλήρες, καθαρό πρωτεϊνικό γεύμα.

MICELLAR CASEIN της Warrior Lab για γραμμωμένους μύες

Το Micellar Casein για ανάπτυξη γραμμωμένων μυών περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος  με πολύ υψηλή βιολογική αξία και όλα τα βασικά αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα  για  να κάψει λίπος και να αυξήσει την καθαρή μυϊκή του μάζα.

SOY PROTEIN της Warrior Lab - Πρωτεΐνη σόγιας

Η πρωτεΐνη σόγιας έχει μεγάλη βιολογική αξία  και σε αυτό θα βρείτε όλα τα βασικά αμινοξέα που είναι απαραίτητα για το σώμα ώστε να κάψει το λίπος και συγχρόνως να μεγιστοποιήσει την μυϊκή του μάζα. Αξίζει να τονιστεί ότι η SOY PROTEIN μειώνει τη χοληστερίνη, οπότε και τον κίνδυνο για ανάλογες παθήσεις.

ISOPURE ZERO SUGAR 1000g της Nature´s Best - Η πιο καθαρή πρωτεΐνη

Η πιο καθαρή πρωτεΐνη της αγοράς χωρίς λακτόζη!

ISOPURE ZERO SUGAR, 2000g της Nature´s Best

Η ISOPURE ZERO SUGAR είναι η πιο καθαρή πρωτεΐνη της αγοράς. Αυτό και μόνο τα λέει όλα!

PERFECT WHEY 2300g της Nature´s Best

H Perfect Whey Protein της Nature’s Best συνδυάζει δύο εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης, whey isolate και concentrate. Κάθε δόση προμηθεύει το σώμα σας με 21 γραμμάρια πρωτεΐνης.

PERFECT ISOWHEY 2300g της Nature´s Best

Η PERFECT ISOWHEY είναι η τέλεια isolate whey πρωτεΐνη, αφού όλα τα αχρείαστα «διακοσμητικά» στοιχεία που υπάρχουν στις υπόλοιπες πρωτεΐνες της αγοράς, έχουν αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα να έχουμε την πιο καθαρή, ολοκληρωμένη αλλά και ταχύτατα απορροφήσιμη πρωτεΐνη της αγοράς.

PERFECT ISOWHEY 1000g της Nature´s Best

Η PERFECT ISOWHEY είναι η τέλεια isolate whey πρωτεΐνη, αφού όλα τα αχρείαστα «διακοσμητικά» στοιχεία που υπάρχουν στις υπόλοιπες πρωτεΐνες της αγοράς, έχουν αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα να έχουμε την πιο καθαρή, ολοκληρωμένη αλλά και ταχύτατα απορροφήσιμη πρωτεΐνη της αγοράς.

PERFECT WHEY 1000g της Nature´s Best

H Perfect Whey Protein της Nature’s Best συνδυάζει δύο εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης, whey isolate και concentrate.

PERFECT PROTEIN 90 750g της Nature´s Best

Η Perfect Protein 90 της Nature's Best είναι μία πρωτεϊνη σταδιακής απορρόφησης για συνεχή τροφοδότηση αμινοξέων στους μεις.

PLATINUM HYDROWHEY 1589g της OPTIMUM (ON)

H νέα πρωτεϊνική φόρμουλα Platinum Hydrowhey της Optimum Nutrition είναι το πιο εξελιγμένο προϊόν της ON. Με την υδρόλυση αυτής της πρωτεΐνης δημιουργήθηκε η πιο γρήγορα απορροφήσιμη πρωτεΐνη που έχει εμφανιστεί ποτέ.

CASEIN 908gr της OPTIMUM (ON)

Η 100% Gold Standard Casein παρέχει στους μυς, μέσω των 24γρ. πρωτεΐνης,  μεγάλες ποσότητες αμινοξέων για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, προσφέροντας έτσι την ιδανική λύση για ανάρρωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

WHEY PROTEIN 4545gr της OPTIMUM (ON)

Η WHEY PROTEIN 100% είναι ένα ισχυρό πρωτεϊνικό συμπλήρωμα φαρμακευτικής ποιότητας και δεν είναι τυχαίο ότι έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη πρωτεΐνη τις χρονιές 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 και 2011!!

EGG PROTEIN 908gr της OPTIMUM (ON)

Η νέα 100% Εgg Protein της Optimum Nutrition έχει συγκεντρώσει όλη την πρωτεϊνική αξία των αυγών σε ένα νόστιμο ρόφημα το οποίο ισούται με την κατανάλωση 7 αυγών, δηλαδή 24 γραμμαρίων πρωτεΐνης.

PRO COMPLEX 1045gr της OPTIMUM (ON)

Pro Complex - Μείγμα 6 πρωτεϊνών. Κάθε δόση περιέχει 60 γραμμάρια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, που με τη σειρά της περιλαμβάνει 13.000 mg BCAA και 5.000 mg L-Glutamine. Ποσότητες πολύ μεγαλύτερες από αυτές που θα βρείτε σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αγοράς. Επιπλέον, η προσθήκη των ενζύμων Aminogen εγγυάται την καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος.

NITROCORE 24 1360 gr της OPTIMUM (ON)

Φόρμουλα πρωτεΐνης με μια μεγάλη ποικιλία πρωτεϊνών από 10 (!!) πηγές. Η ON έκανε και πάλι το θαύμα της! Στη νέα αυτή φόρμουλα θα βρείτε από τις τάχιστα απορροφώμενες πρωτεΐνες ορού γάλακτος μέχρι και τις πρωτεΐνες γάλακτος που διασπώνται και απορροφώνται αργά αλλά σταθερά από τους μυς.

Pro Complex 2088gr της OPTIMUM (ON)

Εάν είσαι απόλυτος σχετικά με το επίπεδο που θέλεις να φτάσεις, τότε χρειάζεται να ενισχύσεις το σώμα σου με υψηλής ποιότητας θρεπτικά συστατικά.

PLATINUM HYDROWHEY 454gr της OPTIMUM (ON)

H νέα πρωτεϊνική φόρμουλα Platinum Hydrowhey της Optimum Nutrition είναι το πιο εξελιγμένο προϊόν της ON. Με την υδρόλυση αυτής της πρωτεΐνης δημιουργήθηκε η πιο γρήγορα απορροφήσιμη πρωτεΐνη που έχει εμφανιστεί ποτέ!

CASEIN 30g της OPTIMUM NUTRITION (ON)

Η 100% Gold Standard Casein παρέχει στους μυς, μέσω των 24γρ. πρωτεΐνης,  μεγάλες ποσότητες αμινοξέων για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, προσφέροντας έτσι την ιδανική λύση για ανάρρωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης δεν περιέχει γλυκαντικές ουσίες. Αντίθετα περιέχει ένα εκπληκτικό συνδυασμό γλουταμίνης και BCAA αμινοξέων.

Σελίδα 1 από 2