Φιλτράρετε τα προϊόντα
Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω επιλογές για να φιλτράρετε τα προϊόντα

Λιπαρά οξέα

Τα λιπαρά οξέα βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης και της αρτηριακής πίεσης. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή και η λιποδιαλυτική τους δράση.

COQ10 με Ιχθυέλαιο - Για την υγεία της καρδιάς, των ούλων των δοντιών κ.α.

Ενισχύει την καρδιά και την κυκλοφορία σε άτομα με συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, αδύναμο καρδιακό μυ (καρδιομυοπάθεια), υψηλή αρτηριακή πίεση, αρρυθμίες, πόνο στο στήθος (στηθάγχη), ή νόσο του Raynaud. Αντιμετωπίζει ασθένειες των ούλων και διατηρεί υγιή τα ούλα και τα δόντια. Προστατεύει τα νεύρα και μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της νόσου του Alzheimer ή της νόσου του Parkinson. Μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων. Το CoQ10 βοηθάει στη θεραπεία του ALS (νόσος του Lou Gehrig). 

FLAXSEED OIL της Warrior Lab

To Flaxseed Oil είναι το λάδι το οποίο προέρχεται από τον λιναρόσπορο και στο πέρασμα των ετών έχει αποδειχτεί ότι πρόκειται για μία από τις πιο ωφέλιμες φυσικές τροφές, η οποία έχει ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στην υγεία μας. Μάλιστα θεωρείται ότι περιέχει την υψηλότερη ποσότητα ω3 λιπαρών οξέων, πολύ μεγαλύτερη από το ιχθυέλαιο.

FLAXSEED OIL 100 softgels της OPTIMUM (ON)

Το FLAXSEED OIL περιέχει ένα ισχυρό σύμπλεγμα Ω λιπαρων οξέων (Ωμέγα 3, 6, 9) ενισχύοντας τη λειτουργία της καρδιάς και συμβάλλοντας στην πτώση του επιπέδου χοληστερίνης στο αίμα, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης καθώς και στην καταπολέμηση των φλεγμονών.

ENTERIC FISH OIL 100softgels της OPTIMUM (ON)

Το Enteric Fish Oil είναι μια φυσική πηγή ΩΜΕΓΑ 3 λιπαρών οξέων (EPA και DHA) τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.