Φιλτράρετε τα προϊόντα
Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω επιλογές για να φιλτράρετε τα προϊόντα

Κρεατίνες

Τα συμπληρώματα κρεατίνης είναι γνωστά για την άμεση επίδρασή τους στην αύξηση της δύναμης, στην αποθεραπεία και στη μυϊκή ανάπτυξη.

PRODRENE - Δύναμη, Αντοχή και Μυϊκή Μάζα!

Το PRODRENE έχει υπέροχη γεύση, ιδανική αναλογία πρωτεϊνών, κρεατίνης και αμινοξέων. Ενισχύει τους μύες, είναι χαμηλό σε λιπαρά και τέλος περιέχει και MSM με γλυκοζαμίνη για τις αρθρώσεις!

CREADRENE® - Ενίσχυση των μυών με τρεις μορφές κρεατίνης

Ισοδυναμεί με μία (1) μερίδα σκόνη κρεατίνης σε μόλις 3 δισκία. Βολικό ... και, από 3 διαφορετικές πηγές κρεατίνης!- Μονοϋδρική Κρεατίνης, Πυροσταφυλική Κρεατίνη, Φωσφορική κρεατίνη.

KRE ALKALYN 120caps της WarriorLab

Το KRE-ALKALYN της WarriorLab περιέχει καθαρή, 100% KreAlkalyn, η οποία συγκεντρώνει όλες τις ευεργετικές επιδράσεις της κρεατίνης χωρίς τα μειονεκτήματα της μονοϋδρικής.

COMPLETE 3 700g της WarriorLab

Το COMPLETE 3 είναι ένα από τα πληρέστερα και αποτελεσματικότερα συμπληρώματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι η καταλληλότερη επιλογή για όσους βαρέθηκαν τα πολλά κουτιά και θέλουν να τα έχουν όλα σε ένα.

COMPLETE LOAD 1500g της WarriorLab

Μόνο η κρεατίνη δεν αρκεί, γι'αυτό η WARRIORLAB σας παρουσιάζει την υπέρτατη κρεατινική φόρμουλα, COMPLETE LOAD, με στόχο της αύξηση της δύναμης, της ενέργειας και του μεγέθους των μυών. Δεν συγκρίνεται με κάποιο αντίστοιχο προϊόν!

CREATINE MONOHYDRATE 400gr της WarriorLab

Η εν λόγω κρεατίνη της WarriorLab προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της μονοϋδρικής κρεατίνης. Πρόκειται για 100% καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη!

CREATINE MONOHYDRATE 200gr της Warrior Lab

Η εν λόγω κρεατίνη της WarriorLab προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της μονοϋδρικής κρεατίνης. Πρόκειται για 100% καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη!

COMPLETE LOAD 5x1500g BAG της WarriorLab

Μόνο η κρεατίνη δεν αρκεί, γι'αυτό η WARRIORLAB σας παρουσιάζει την υπέρτατη κρεατινική φόρμουλα, COMPLETE LOAD, με στόχο της αύξηση της δύναμης, της ενέργειας και του μεγέθους των μυών. Δεν συγκρίνεται με κάποιο αντίστοιχο προϊόν!

CREATINE MONOHYDRATE 500gr της Warrior Lab - Κρεατίνη υψηλής ποιότητας

100% καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη από τη WarriorLab για αύξηση της μυικής ανάπτυξης και της αντοχής.

CGT-10, 600gr της OPTIMUM (ON)

Η Optimum CGT-10 όμως συνδυάζει την κρεατίνη, τη γλουταμίνη αλλά και την ταυρίνη σε ένα και μόνο μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο αλλάζει τα δεδομένα.

CREATINE 2500, 200 caps της OPTIMUM (ON)

Για όσους βρίσκουν δύσκολο να έχουν πάντα μαζί τους τα απαραίτητα σύνεργα για να λάβουν με τον κατάλληλο τρόπο την κρεατίνη τους, η Optimum Nutrition παρουσιάζει τη νέα και πιο εξελιγμένη μορφή κρεατίνης - την Creatine 2500 Caps. 

CREATINE POWDER 300gr της OPTIMUM (ON)

Η κρεατίνη είναι ένα από τα πιο απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για έναν αθλητή. Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι η κρεατίνη είναι από τα πολύ λίγα συμπληρώματα διατροφής με αποτελέσματα ορατά, αισθητά και εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας προπόνηση.