STRIAGEN®-DS - Ισχυρή κρέμα ανάπλασης

STRIAGEN®-DS - Ισχυρή κρέμα ανάπλασης
Η κρέμα ανάπλασης STRIAGEN®-DS μειώνει τις ρυτίδες, έχει αντιγηραντική δράση, συσφίγγει, χαρίζει πιο απαλό, πιο νεανικό και λαμπερό δέρμα, καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στη μείωση των ραγάδων!

Νέα και Βελτιωμένη φόρμουλα!

Θεαματικά αποτελέσματα για την περιποίηση του δέρματος από την εταιρεία Κοσμετολογίας Newton-Everett ®!

Striagen ® DS—Στόχος η Αντιγηραντική θεραπεία του δέρματος και των ραγάδων.

Παρουσιάζουμε μια νέα και επαναστατική αντιγηραντική θεραπεία για τη φροντίδα του δέρματος, η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί με αποτελεσματικότητα τα εναίσιμα καλλυντικά, χωρίς τον κίνδυνο των ενέσεων και  το υψηλό κόστος.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:

 • Μειώνει το βαθμό των ρυτίδων του προσώπου που ήδη υπάρχουν  και περιέχει συστατικά τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι δρουν αποτελεσματικά κατά της ανάπτυξή των ρυτίδων.
 • Περιέχει συστατικά που λειτουργούν βιολογικά ώστε να επιβραδυνθεί η γήρανση των κυττάρων (δρα κατά των ελεύθερων ριζών) και αναστέλλει μηχανικά τη σύσπαση των μυών του προσώπου, εμποδίζοντας το σχηματισμό των οριζόντιων και κάθετων γραμμών του συνοφρυώματος, του ποδιού της χήνας γύρω από τα μάτια και των γραμμών  γύρω από τα χείλη.
 • Παρέχει άμεση σύσφιξη στο δέρμα καθώς και μια μακροχρόνια σύσφιξη και ένα αποτέλεσμα λίφτινγκ .
 • Κάνει το δέρμα απαλό, δυνατό, σταθερό  - και νεανικό
 • Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προλαμβάνοντας την υπεροξείδωση των λιπιδίων του δέρματος, μια βασική λειτουργία της διαδικασίας της γήρανσης.
 • Λειτουργεί ως κρέμα κατά των ραγάδων ώστε να  βοηθήσει στη μείωση της εμφάνιση τους ακόμα και στη μείωση των ουλών.

Πολλά προϊόντα προσφέρουν αντιρυτιδική αγωγή αλλά η  Striagen ® DS-δεν είναι μια απλή ενυδατική κρέμα η οποία περιέχει φυτικά εκχυλίσματα και άλλα αδρανή υλικά. Η  Striagen ® DS-περιέχει τα πιο νέα και προηγμένα συστατικά για την καλή υγεία του δέρματος και την εξάλειψη των ρυτίδων.

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για εναλλακτικές λύσεις εκτός της τοξίνης botulic (εναίσιμα καλλυντικά προσώπου) και της αισθητικής χειρουργικής, η Newton-Everett Cosmeceuticals ® έχει αναπτύξει την Striagen ® DS—η οποία στοχεύει στην αντιγηραντική θεραπεία του δέρματος.

Αυτό που κάνει η κρέμα Striagen ® DS-διαφορετικά είναι ότι τα συστατικά που περιέχει λειτουργούν σε συνεργασία ώστε να αποκαταστήσουν την νεανική εμφάνιση του δέρματος σε μακροχρόνια βάση. Για πρώτη φορά, η Striagen ® DS-συνδυάζει τις πιο ισχυρές αντιγηραντικές καλλυντικές ενώσεις και πεπτίδια τα οποία διατίθενται στην αγορά, σε ένα προϊόν, ώστε να καταπολεμήσει τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος και να βοηθήσει στην αποκατάσταση ενός νεανικού δέρματος.

7 λόγοι για τους οποίους χρειάζομαι την  Striagen ®-DS:

 1. Δεν θέλω να κάνω την αισθητική χειρουργική ή να πάρω εναίσιμα καλλυντικά
 2. Θέλω ένα προϊόν που να περιέχει τα πιο προηγμένα αντιγηραντικά συστατικά
 3. Θέλω γρήγορα αποτελέσματα κατά των ρυτίδων και τέλειο αποτέλεσμα σύσφιξης ώστε να αποκατασταθεί  η καλή κατάσταση του δέρματος.
 4. Θέλω να μειώσει το βαθμό των ρυτίδων που υπάρχουν στο πρόσωπό μου
 5. Θέλω ένα προϊόν που θα επιβραδύνει βιολογικά τη γήρανση των κυττάρων του δέρματος
 6. Θέλω άμεση σύσφιξη του δέρματος και μια μακροχρόνια επίδραση της σύσφιξης
 7. Θέλω ένα προϊόν που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε τοπικό επίπεδο για την εξάλειψη των ραγάδων και των ουλών

Αν απαντήσατε ναι σε οποιαδήποτε από αυτά, τότε η Striagen ® DS-είναι σωστή για σας και θα σας αρέσει.

Αναζητώντας  καινοτόμες προσεγγίσεις ώστε να  αντιστραφούν τα ορατά σημάδια της γήρανσης, η Newton-Everett ® έχει συνδυάσει τέσσερα από τα πιο εξελιγμένα επιστημονικά και ισχυρά μόρια και πεπτίδια, συμπεριλαμβανομένων των: Matrixyl ® 3000 (Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3), Argireline ® (Acetyl Hexapeptide-8), Pepha-Tight®, Myoxinol®, Strialastin™ και το κολλαγόνο. Επίσης, προστίθενται βιταμίνες C και Ε.

Ποιες είναι οι ενώσεις αυτές και πώς λειτουργούν;

Matrixyl ® 3000 (Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3):

Λειτουργία: Αντιρυτιδική και τέλειο αποτέλεσμα σύσφιξης. Περιέχει τις matrikines οι οποίες συμβάλλουν στην αναδόμηση του δέρματος. Μπορούν να ενεργοποιήσουν την νέα σύνθεση των εξωτερικών κυττάρων των μακρομορίων καθώς είναι εμφανής η αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα. Βοηθά ώστε να μειωθούν οι ραγάδες και οι ουλές του δέρματος.

Argireline® (Acetyl Hexapeptide-8):

Λειτουργία: Μοναδικό νέο πεπτίδιο που μειώνει το βαθμό των ρυτίδων που ήδη υπάρχουν και έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό κατά της ανάπτυξή τους. Έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει το σχηματισμό του συγκροτήματος SNARE καθώς επίσης και την απελευθέρωση των Κατεχολαμινών. Αυτοί  οι αναστολείς  παρέχουν  αντιγηραντική δράση πάνω στην  Argireline ®, οι οποίοι σχετίζονται στενά με τους βασικούς βιοχημικούς μηχανισμούς του σχηματισμού των ρυτίδων. Αναδομεί και μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων που ήδη υπάρχουν.

Myoxinol ® (Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract):

Λειτουργία: Δρα βιολογικά για να επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων (κατά των ριζών) και αναστέλλει μηχανικά τη σύσπαση των μυών του προσώπου, εμποδίζοντας το σχηματισμό των οριζόντιων και κάθετων γραμμών του συνοφρυώματος, του ποδιού της χήνας γύρω από τα μάτια και τις γραμμές γύρω από το στόμα.

Pepha-Tight® (Microalga Nannochlorposis Oculara Etxract):

Λειτουργία: Μια μοναδική βάση από φύκια για τη σύσφιξη του δέρματος, το οποίο παρέχει άμεση σύσφιξη στο δέρμα, καθώς και μια μακροπρόθεσμη επίδραση σύσφιξης μέσω της ενίσχυσης του συνδετικού ιστού του δέρματος. Η διενέργεια δοκιμών έδειξε ότι η εφαρμογή της Pepha-Tight ® είχε άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης, 120% καλύτερα από ότι τα εικονικά φάρμακα.

Strialastin ™ (ελαστίνη):

Λειτουργία: Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας σταματάει την παραγωγή ελαστίνης στο δέρμα μας. Το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει, επιτρέποντας γραμμές, ρυτίδες και πτυχώσεις να εμφανίζονται και να μεγαλώνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η  ελαστίνη είναι υψίστης σημασίας για την κοσμετολογία του δέρματος, καθώς μπορεί να αντισταθμίσει την απώλεια της ελαστίνης στο δέρμα. Η Strialastin ™ μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της διατήρησης της υγρασίας, στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, στη βελτίωση της τόνωσης του δέρματος, στη σταθερότητα και να μειώσει τη χαλάρωση του δέρματος. Σε συνδυασμό με  το κολλαγόνο το οποίο ενισχύει το δέρμα, είναι εξαιρετικό για τη μείωση της ερυθρότητας και είναι ιδανικό για τις ώριμες και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Το κολλαγόνο:

Λειτουργία: Αν και πολλοί παράγοντες συμβάλλουν σε μια νεότερη και πιο υγιή εμφάνιση, ένα από τα πιο σημαντικά είναι ένα καταπληκτικό μόριο το οποίο ονομάζεται κολλαγόνο. Περίπου το 80% του δέρματός σας είναι φτιαγμένο από κολλαγόνο, δίνοντας στο δέρμα τη βασική δομή του. Αλλά, δυστυχώς, δεδομένου ότι γερνάμε το δέρμα χάνει το κολλαγόνο και το σώμα σας σιγά, σιγά παράγει όλο και λιγότερο. Οι επιστήμονες τώρα έχουν αντιληφθεί ότι η σταδιακή απώλεια του κολλαγόνου έχει ως  αποτελέσματα τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τις ουλές ακμής και άλλες ατέλειες οι οποίες σχετίζονται με την εμφάνιση της γήρανσης. Το κολλαγόνο, κάνει την επιδερμίδα λεία, σταθερή και ισχυρή – και νεανική.

Βιταμίνη C και E:

Λειτουργία: Η βιταμίνη C, εκτός από τη δική της αξία για το δέρμα, δρα ως αναγεννητής της βιταμίνης Ε, ενισχύοντας τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, που εμποδίζουν την υπεροξείδωση των λιπιδίων του δέρματος, μια βασική λειτουργία στη διαδικασία της γήρανσης.

Συχνές Ερωτήσεις:

Είναι η Striagen ® DS-για τους άνδρες και τις γυναίκες;

Η Striagen ® DS-σχεδιάστηκε ειδικά για τους άνδρες και τις γυναίκες με όλους τους τύπους δέρματος.

Σε τί ηλικία  θα πρέπει να είναι να χρησιμοποιώ την  Striagen ®-DS;

Η Striagen ® DS-είναι επίσης προληπτική. Όταν τη χρησιμοποιήσετε νωρίς είναι η εγγύηση για ένα νεανικό δέρμα.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί για να δω τα αποτελέσματα της Striagen ® DS-και πόσο καιρό χρειάζεται να τη χρησιμοποιώ;

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την Striagen ® DS-θα αρχίσετε να αισθάνεστε την δράση της. Μπορείτε να δείτε ότι το βάθος των ρυτίδων σας έχει  μειωθεί σημαντικά μετά από 30 ημέρες θεραπείας. Τα οφέλη της Striagen ® DS-θα διατηρηθούν για όσο διάστημα συνεχίζετε να τη  χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω Striagen ® DS-για ραγάδες και ουλές του δέρματος;

Ναι! Μολονότι η  Striagen ® DS-είναι πολύ πιο ακριβή για να χρησιμοποιηθεί σαν μια κρέμα για όλο το σώμα, η τοπική χρήση για ραγάδες και ουλές συνιστάται. Γυναίκες που έγιναν πρόσφατα μητέρες, άτομα που εργάζονται έντονα όπως και οι έφηβοι οι οποίοι αναπτύσσονται πολύ γρήγορα ή εκείνοι που παίρνουν πολύ γρήγορα βάρος, θα πρέπει να γνωρίζουν  ότι η  Striagen ® DS-λειτουργεί τέλεια ως κρέμα σύσφιξης και βοηθά στη μείωση των ραγάδων και στη εμφάνιση των ουλών.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω Striagen ® DS-αν είμαι έγκυος;

Μολονότι η Striagen ® DS-είναι ασφαλής στη χρήση και δεν έχουν αναφερθεί κίνδυνοι, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω Striagen ® DS-σαν κρέμα ματιών;

Για την απαλή περιοχή γύρω από τα μάτια συνιστάται η χρήση της Striagen®-DS Eye Cream Komplex. Αυτή η κρέμα χρησιμοποιεί τα ίδια ενεργά συστατικά όπως η αντιγηραντική κρέμα προσώπου, ωστόσο, προσθέτει, επίσης, δύο συστατικά. Το ένα μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια και το άλλο μειώνει το πρήξιμο και τις  σακούλες κάτω από τα μάτια. *

* Striagen ® DS-Komplex Κρέμα Ματιών θα είναι σύντομα διαθέσιμη

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω Striagen ®-DS;

Απλώστε πάνω σε καθαρό, στεγνό δέρμα. Εφαρμόστε  την Striagen ® DS-δύο φορές την ημέρα (να μην υπερβαίνει τις τρεις επαλείψεις ανά 24-ωρο).

Χρησιμοποιήστε με μέτρο. Η Striagen ® DS-είναι μία συμπυκνωμένη, μη λιπαρή κρέμα, η οποία απορροφάται γρήγορα.

Έντονο μασάζ με Striagen ® DS-στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα, με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

Η Striagen ®-DS είναι μια κρέμα 170 γραμμαρίων έτσι ώστε να διαρκέσει 4 μήνες.

Πού και πώς παρασκευάζεται η Striagen ®-DS;

Τα πρότυπά μας: Όλα τα καλλυντικά προϊόντα της εταιρείας Κοσμετολογίας Newton-Everett ® κατασκευάζονται σε ένα εργοστάσιο παραγωγής φυσικών καλλυντικών - σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), σύμφωνα με τις ορθές παρασκευαστικές πρακτικές (ΟΠΠ).

Περισσότερες πληροφορίες για τα εναίσιμα καλλυντικά και την επιστήμη πίσω από την Striagen ®-DS:

Όταν εγχέεται στο πρόσωπο αυτή η  νευροτοξίνη αδρανοποιεί τη νευρομυϊκή ένωση, με αποτέλεσμα να παραλύει τοπικά τη σύσπαση των μυών. Όταν εγχέεται σε κατάλληλες για το πρόσωπο θέσεις, αυτή η τοξίνη εμποδίζει τη συστολή των μυών του προσώπου, αποτρέποντας την εμφάνιση και την αποτύπωση των  έντονων ρυτίδων  ή  των "ρυτίδων έκφρασης". Αυτή η θεραπεία προσφέρει μια αποτελεσματική και άμεση αντιρυτιδική λύση, αλλά δύσκολα εμπίπτει στον ορισμό του καλλυντικού προϊόντος. Μια τέτοια δραστική διαδικασία έρχεται σε αντίθεση με τις τάσεις της σύγχρονης κοινωνίας, όπου οι καταναλωτές προτιμούν ολοένα και περισσότερο την χρήση των φυσικών, φυτικής προέλευσης συστατικών. Εξάλλου, πολλοί καταναλωτές έχουν μια υπερευαισθησία στη κάθε  ουσία, πόσο μάλλον η ένεση  νευροτοξίνης η οποία θα εγχυθεί στο πρόσωπό τους. Η ανησυχία αυτή ενισχύεται από τις πιθανές παρενέργειες. Όταν εφαρμόζεται σε ακατάλληλα σημεία οι ενέσεις της  τοξίνης μπορεί να προκαλέσουν προσωρινά χαλάρωση των μυών του βλεφάρου (βλεφαρόπτωση). Επιπλέον, η μακροχρόνια επίπτωση από τη συνεχιζόμενη χρήση αυτών των ενέσεων δεν είναι γνωστή.

Γιατί είναι Striagen ® DS-μια ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για την αποκατάσταση του δέρματος;

Ένα από τα βασικά συστατικά της Striagen ® DS-3000 είναι η Matrixyl ®. Η  Matrixyl ® 3000 σχεδιάστηκε ώστε να βοηθήσει την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύοντας παράλληλα την βασική δομή του ιστού του δέρματος. Η Matrixyl 3000 βοηθά ιδιαίτερα στην αποκατάσταση των ιστών  δέρματος ενώ ενισχύει σε βάθος την αναδόμησή τους. Όταν το δέρμα έχει ρυτίδες, τα μικροσκοπικά κύτταρα που ονομάζονται ινοβλάστες βοηθούν στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου τμήματος με τη δημιουργία ενός νέου ιστού. Μέρος της λειτουργίας είναι οι ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, ένα βασικό συστατικό του συνδετικού ιστού. Αν και ποτέ οι ινοβλάστες δεν χάνουν εντελώς την ικανότητά τους να δημιουργούν περισσότερο κολλαγόνο, τα επίπεδα ανάλογα με την ηλικία σας ελαττώνονται και το δέρμα γίνεται ξηρό και αποκτά ρυτίδες. Η Matrixyl 3000 διεγείρει  τα μόρια των ινοβλαστών στο δέρμα, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων.

Σε μία κλινική μελέτη, η Matrixyl ® 3000, το οποίο είναι ένα βασικό συστατικό της κρέμας Striagen ® DS-, επιτυγχάνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • 33% μείωση της πυκνότητας των ρυτίδων
 • 23% μείωση του όγκου των ρυτίδων
 • 20% μείωση του βάθους των ρυτίδων

Τα αποδεδειγμένα οφέλη είναι:

 • Μείωση στην εμφάνιση του όγκου και του βάθους των ρυτίδων
 • Μείωση στην εμφάνιση της τραχύτητας και της πολυπλοκότητας
 • Μείωση στην περιοχή γύρω από τις ρυτίδες και μείωση της εμφάνισης της πυκνότητας των  ρυτίδων

Η Argireline ® παρέχει εξαιρετικό αντιρυτιδικά αποτελέσματα. Είναι ένας συνδυασμός αμινοξέων, τα οποία έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε  να μειώσουν τις ρυτίδες του προσώπου, να μειώσουν τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες του προσώπου, και να εμποδίσουν τη μελλοντική τους ανάπτυξη.

Η Argireline ® αντιπροσωπεύει μια καινοτομία στην επιστήμη των καλλυντικών λόγω της εκπληκτικής ταχύτητας σε αντιρυτιδική δράση. Έχει αποδειχθεί ότι παράγει ορατά αποτελέσματα, σε μόλις 30 ημέρες από την εφαρμογή.

Το παρακάτω διάγραμμα αντιπροσωπεύει το μέσο αποτύπωμα δέρματος γύρω από τα μάτια σε 10 υγιείς γυναίκες εθελοντές. Αυτά τα αποτυπώματα είχαν ληφθεί πριν-τη δοκιμή (διάγραμμα 1) και 30 ημέρες μετά από δύο φορές την ημέρα εφαρμογής της Argireline ® (διάγραμμα 2).

Θεραπεία Δέρματος για 30 ημέρες με βάση την Argireline ®

Μπορείτε να δείτε ότι το βάθος των ρυτίδων του έχει μειωθεί σημαντικά μετά από 30 ημέρες θεραπείας.

Pepha-Tight: Η PEPHA®-TIGHT είναι ένα υψηλής καθαρότητας βιοτεχνολογικό προϊόν το οποίο παράγεται από το Μικροάλγος Oculata Nannochloropsis σε συνδυασμό με μια καλά ισορροπημένη κλίμακα πολυσακχαριτών. Μια ειδική τεχνολογία ζύμωσης και η βέλτιστη ανάπτυξη εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την καθαρότητα του εκχυλίσματος των φυκιών. Η PEPHA®-TIGHT προστατεύει τους ανθρώπινους ινοβλάστες από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από την υπεροξείδωση του υδρογόνου.

Η PEPHA®-TIGHT συσφίγγει το δέρμα αμέσως και παράλληλα προσφέρει αποτελέσματα σε βάθος χρόνου ενισχύοντας τον συνδετικό ιστό του δέρματος. Το χαλαρό δέρμα είναι συχνά αποτέλεσμα του οξειδωτικού στρες και των κατεστραμμένων ινών του κολλαγόνου. Όπως φαίνεται στις αναλύσεις των δοκιμών η PEPHA®-TIGHT προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και αυξάνει ταυτόχρονα το σχηματισμό του κολλαγόνου, I.2. Η Pepha ®-TIGHT ενεργοποιεί το σχηματισμό του κολλαγόνου-Ι.

Λειτουργία:

 • Έχει σημαντική άμεση σύσφιξη και λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες
 • Λειτουργεί προληπτικά ως ασπίδα προστασίας κατά του οξειδωτικού στρες
 • Ενισχύει τον συνδετικό ιστό, αυξάνοντας το σχηματισμό του κολλαγόνου-Ι

Όταν εφαρμόζεται εξωτερικά, αυτό ο νέος,  αναπτυγμένος, δραστικός παράγοντας  MYOXINOL ® οδηγεί σε μια απαλή ακινητοποίηση των μυών του προσώπου, χωρίς να πιέζει πλήρως τους μυς. Τα χαρακτηριστικά φαίνονται χαλαρά και οι εκφράσεις του προσώπου δεν επηρεάζονται.

Είναι επικεντρωμένη στη  θεραπεία των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στο μέτωπο, στην περιοχή γύρω από τα μάτια και στη μύτη και στο στόμα.

Η Myoxinol ® χαλαρώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, χωρίς επεμβατικές πράξεις.

Ο δραστικός παράγοντας που προέρχεται από τον Ιβίσκο Esculentus επιβραδύνει τη διαδικασία της βιολογικής γήρανσης του δέρματος λόγω της προστασίας του κυττάρου του, [αντιοξειδωτικό].

Το κολλαγόνο biomatrix ηρεμεί την επιδερμίδα και προσφέρει ισορροπία στο δέρμα.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα:

Για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα, επιλέχθηκε ένα δοκιμαστικό μοντέλο από τον συνδυασμό των μυών και των νευρικών κυττάρων. Η επίδραση της MYOXINOL ® μετρήθηκε πάνω από 24 ώρες και σημαντικές συσπάσεις των μυϊκών κυττάρων παρατηρήθηκαν κατά τη λήξη  του χρόνου αυτού. Έτσι η Myoxinol ® καταπολεμά τις πιο σημαντικές μηχανικές αιτίες για την ανάπτυξη της γραμμής έκφρασης.

Δεδομένου ότι η δραστηριότητά της δεν περιορίζεται ώστε να απαλύνει τον σχηματισμό των ρυτίδων, η  Myoxinol ® προσφέρει περισσότερα καλλυντικά αντιγηραντικά οφέλη από ότι οι ενέσεις τοξίνης botulic. Η καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών / η αντιοξειδωτική δράση του Myoxinol ® επιβραδύνει επίσης την εξωγενή βιολογική γήρανση των κυττάρων του δέρματος και των μακρομορίων, διατηρώντας την ελαστικότητα του δέρματος και προσφέροντας μακροχρόνια αντιγηραντική προστασία.

Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες των μηχανισμών που συμβάλλουν στον σχηματισμό των ρυτίδων στο δέρμα: βιολογικά (γήρανση των κυττάρων, οξείδωση ή γλυκοζυλίωση των μακρομορίων και μηχανικά (π.χ. όταν πρόκειται για μύες του προσώπου). Εδώ και πολύ καιρό η  βιομηχανία των καλλυντικών έρχεται αντιμέτωπη με τις βιολογικές παραμέτρους όπως: αντιοξειδωτικά συστήματα, ενισχυτές του μεταβολισμού των κυττάρων, ενεργά συστατικά αντι-γλυκοζυλίωσης - όλα  αυτά αποβλέπουν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, και το προστατεύουν από τη χρονολογική και περιβαλλοντική γήρανση. Οι μηχανικές αιτίες οι οποίες συμβάλλουν στην γήρανση του δέρματος, π.χ. σύσπαση των μυών του προσώπου, χρησιμοποιούνται σε σαλόνια ομορφιάς μέσω ειδικών τεχνικών μασάζ. Το μόνο που πρόσφατα έγινε το επίκεντρο της γενικότερης προσοχής από τους πελάτες και από την  βιομηχανία της αισθητικής δερματολογίας, είναι οι μυς του προσώπου οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το σχηματισμό των έντονων ρυτίδων, των οριζόντιων και κάθετων γραμμών συνοφρυώματος πάνω από το μέτωπο, για το πόδι της χήνας γύρω από το μάτι και για τις γραμμές γύρω από το στόμα.

Εφόσον οι βιολογικοί μηχανισμοί της γήρανσης δεν έχουν  αλλοιώσει την ελαστικότητα του δέρματος, οι γραμμές αυτές είναι αναστρέψιμες και το δέρμα ανακτά τη λεία εμφάνιση του προσώπου, όταν οι μυς χαλαρώσουν. Αλλά όταν οι βιολογικοί και οι μηχανικοί παράγοντες συνεργαστούν, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και την ικανότητά του να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση μετά τη σύσπαση των μυών. Οι έντονες  ρυτίδες γίνονται μόνιμες,  δημιουργώντας γραμμές έκφρασης.

Οι ενέσεις τοξίνης προσφέρουν μια λύση ώστε να μειωθούν αυτές οι μηχανικές αιτίες. Η δραστική ουσία στα εναίσιμα καλλυντικά είναι η Τοξίνη Botulinum τύπου Α, ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών (~ 150 MW kDa) το οποίο παράγεται από ένα τμήμα του Clostridium botulinum, το θετικό κατά τη μέθοδο του Gram βακτήριο το οποίο είναι υπεύθυνο για την αλλαντίαση. Η έγχυση νευροτοξίνης αποτρέπει τη σύσπαση των μυών του προσώπου μέσω της αναστολής της απελευθέρωσης της ακετυλοχολίνης, λόγω της διέγερσης των νεύρων κατά τη νευρο-μυϊκή ένωση.

Αυτές οι ενέσεις απαιτούν την κατάλληλη εμπειρία κατά τη διάρκεια της θεραπείας και θεωρούνται από πολλούς ως επικίνδυνες, λόγω της τοξικότητας του μορίου. Έτσι, για λόγους που εξυπηρετούν την καλλυντική χρήση δεν έχει λάβει άδεια από όλους τους τοπικούς κανονισμούς. Επιπλέον, ακόμη και όταν η διαδικασία εγκριθεί, ορισμένοι πελάτες θα εξακολουθήσουν να διστάζουν λόγω της σοβαρότητας της διαδικασίας και τις πιθανές παρενέργειές της.

Για τους λόγους αυτούς, υπάρχει μια αύξηση του ενδιαφέροντος στην αγορά για  εναλλακτικές λύσεις αντί των ενέσεων της τοξίνης Botulinum. Για να μην αναφέρουμε τις βελόνες- πολλοί καταναλωτές αναζητούν εναλλακτικά καλλυντικά με τοπική δράση, κατά προτίμηση έναν μηχανισμό ο οποίος να αντιμετωπίζει τις ρυτίδες που σχηματίζονται από τους μύες του προσώπου. Επιπλέον, ανάμεσα σε εκείνους που υποβάλλονται σε θεραπείες με  τοξίνη, πολλοί αναζητούν καλλυντικά προϊόντα τα οποία θα παρατείνουν το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις θεραπείες.

Η Myoxinol ®, είναι ένα φυσικό σύμπλεγμα ολιγοπεπτιδίων τα οποία προέρχονται από τους σπόρους του Ιβίσκου  Esculentus, το οποίο προσφέρει κάτι περισσότερο από τη μείωση των ρυτίδων. Εκτός από την αναστολή της συστολής των μυϊκών κυττάρων, η  Myoxinol ® ένα καινοτόμο μοντέλο προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος και των μακρομορίων από το οξειδωτικό στρες. Η Myoxinol ® είναι μια ολοκληρωμένη, πιστοποιημένη αντιγηραντική ουσία, κατάλληλη για ήπια τοπική θεραπεία, η οποία επιδρά κατά των μηχανικών και βιολογικών αιτιών οι οποίες ευθύνονται για τον σχηματισμό των ρυτίδων.

Η Αντιρυτιδική δραστηριότητα Myoxinol ®, μετράται από την ανάλυση της εικόνας:

Πριν

Μετά από 3 εβδομάδες θεραπείας, σαφώς το διάστημα μεταξύ των γραμμών μειώνεται:

Η αντιρυτιδική δράση του Myoxinol ® αποδεικνύεται από αυτά τα κλινικά αποτελέσματα: μείωση κατά 26% του βάθους των ρυτίδων (μέση τιμή σε σχέση με το εικονικό φάρμακο) μετά από θεραπεία 3-εβδομάδων με τοπικές εφαρμογές από ένα γαλάκτωμα που περιέχει 1% Myoxinol ®. Αυτό επιβεβαιώνει περαιτέρω τη βιοδιαθεσιμότητα της Myoxinol ®, η οποία συνιστάται ήδη λόγω της κατανομής του μοριακού βάρους (επικράτηση του χαμηλού μοριακού βάρους ολιγοπεπτιδίων).

Δοκιμάστε την Striagen ® DS-σήμερα, θα τη λατρέψετε!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ:

Απιονισμένο νερό, Acetyl Hexapeptide-8, C12-C15 Alkyl Benzoate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) εκχύλισμα φύλλων, στεατικό γλυκερύλιο και Peg-100 Στεατικό, Cetearyl Olivate, στεατικό οξύ, γλυκερίνη, Butylene Glycol Carbomer και  Πολυσορβικό-20 και Palmitoyl Oligopeptide και Palmitoyl Tetrapeptide-3,  εκχύλισμα του ιβίσκου και  δεξτρίνη, καπρυλικού / καπριλικό τριγλυκερίδια, εκχύλισμα φυκιών και Πουλουλάνη, Xanthan Gum, Νικοτιναμίδιο (βιταμίνη Β3), Οξύ Τοκοφερόλης (βιταμίνη Ε), Ασκορβικό Φωσφορικό Νάτριο (βιταμίνη C), Ascorbyl Palmitate (βιταμίνη Α), Πανθενόλη (βιταμίνη Β5), σκουαλένιο και Ubiquinone (συνένζυμο Q10), ελαστίνη, κολλαγόνο, Chamomilla Recutita (Matricaria) εκχύλισμα άνθους, Βούτυρο Καριτέ, Φρούτα, Mangifera indica (Βούτυρο Μάνγκο) σπόροι, ιμιδαζολινικό Ουρικό, Dmdm Υδαντοΐνη, Prunus amygdalus Dulcis (Αμυγδαλέλαιο) άρωμα, νάτριο EDTA, Τριαιθανολαμίνη, κιτρικό οξύ.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Προετοιμάστε το δέρμα να είναι καθαρό και στεγνό. Απλώστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας με κυκλικές κινήσεις μασάζ. Το προϊόν απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, αλλά να το χρησιμοποιείτε με μέτρο: αυτή είναι μια συμπυκνωμένη κρέμα. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα.

Διαβάστηκε 15494 φορές