Τύποι και συμπτώματα ανδρικής ακμής

Τύποι και συμπτώματα ανδρικής ακμής

Η ακμή στους άνδρες: Στους άνδρες η ακμή μπορεί να ξεκινήσει στην εφηβεία και να διαρκέσει μέχρι την ενηλικίωση. Σε κάθε περίπτωση, η ακμή σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές του οργανισμού, όπως η τεστοστερόνη. Στις περισσότερες περιπτώσεις η ακμή μειώνεται  με τα χρόνια.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

Μπιμπίκια: Τα μπιμπίκια (λευκοκέφαλα ή σπυράκια). Το μπιμπίκια είναι το βασικό σύμπτωμα της ακμής, το οποίο σχετίζεται με τον πόρο του δέρματος και είναι το πιο σύνηθες. Αν κάτω από το δέρμα ο πόρος παραμένει φραγμένος, αυτό ονομάζεται κλειστός πόρος και σχηματίζει ένα λευκό σπυρί ή ένα λευκοκέφαλο. Τα σπυράκια είναι μπιμπίκια που ανοίγουν και εμφανίζονται μαύρα στίγματα στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό το μαύρο χρώμα δεν οφείλεται σε βρωμιά, αλλά οφείλεται στην αντίδραση του οξυγόνου λόγω της υπερβολικής ποσότητας ελαίου.

  • Εξανθήματα: Τα εξανθήματα είναι κόκκινα εξογκώματα στο δέρμα τα οποία εμφανίζονται όταν τα σπυράκια ερεθιστούν. Συνήθως είναι ήπιας μορφής.
  • Φλύκταινες ή σπυράκια. Οι φλύκταινες ή τα σπυράκια είναι συμπτώματα της ακμής τα οποία  περιέχουν πύον και είναι κόκκινου χρώματος κατά την εμφάνισή τους.
  • Κόνδυλοι: Αυτοί αποτελούν τα πιο σοβαρά συμπτώματα της ακμής λόγω της τεστοστερόνης. Ριζώνουν βαθειά μέσα στο δέρμα, είναι επώδυνα και μπορεί να προκαλέσουν ουλές.
  • Κύστες. Όπως και οι κόνδυλοι, οι κύστες έχουν ρίζες βαθειά μέσα στο δέρμα, είναι επώδυνες, γεμάτες πύον και μπορεί επίσης να προκαλέσουν ουλές στο δέρμα.

ΤΥΠΟΙ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΚΜΗΣ

Φυσικά συστατικά τα οποία φέρνουν αποτέλεσμα. Τα φυσικά συστατικά του Clearogen επιλέγησαν διότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι εμποδίζουν την παραγωγή της DHT την κύρια αιτία της ακμής.

ΕΦΗΒΙΚΗ ΑΚΜΗ

Όταν κατά τη διάρκεια της εφηβείας οι ορμόνες αυξάνονται στο σώμα, περίπου το 90% των εφήβων αρχίζουν να αναπτύσσουν ακμή. Η τεστοστερόνη είναι μία από τις κύριες ορμόνες οι οποίες αποτελούν μέρος της εφηβείας και στα δύο φύλα, και η μετατροπή της σε DHT συνδέεται άμεσα με την κατάσταση της ακμής. Η υπερβολική παραγωγή ελαίου στους πόρους του δέρματος προκαλείται από τα υψηλά επίπεδα της DHT εξαιτίας των αυξημένων επιπέδων της τεστοστερόνης. Αυτή η υπερβολική έκκριση του ελαίου οδηγεί σε κλείσιμο των πόρων και των σπυριών, με συνέπεια να εμφανιστούν εξανθήματα, φλύκταινες, κόνδυλοι και τελικά κύστες. 

Η μείωση της DHT είναι το πιο σημαντικό βήμα για τη θεραπεία της εφηβικής ακμής και για τη θεραπεία της ακμής λόγω της τεστοστερόνης. Άλλα προϊόντα για την ακμή ανοίγουν τους πόρους και καταστρέφουν τα βακτήρια, αλλά δεν κάνουν τίποτα για την αντιμετώπιση της DHT, η οποία είναι η βασική αιτία της ακμής. Σαν το πρώτο προϊόν για την ακμή στην αγορά το οποίο επικεντρώνεται στην αιτία της ακμής, το Clearogen μειώνει την παραγωγή της DHT, συμβάλλοντας στην  εξομάλυνση της έκκρισης του ελαίου στο δέρμα, απομακρύνει το σμήγμα και καταπολεμά μελλοντικά κρούσματα ακμής. 

Εάν δεν ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση της εφηβικής ακμής, μπορεί αυτό να προκαλέσει μόνιμες ουλές. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μια ολοκληρωμένη θεραπεία για ενήλικες, μόλις εμφανιστούν τα σημάδια της ακμής. Το Clearogen έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό στη θεραπεία της εφηβική ακμής. Καθαρίζει απαλά την υπάρχουσα ακμή και βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών κρουσμάτων.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Σχεδόν το ήμισυ του συνόλου των ενηλίκων ανδρών βιώνουν ήπια έως μεσαίας κατάστασης ακμή, για την οποία χρησιμοποιούν διάφορες θεραπείες με διάφορα αποτελέσματα, όπως η θεραπεία με τεστοστερόνη.

Η  DHT παράγεται στο δέρμα προκαλώντας την ακμή στους άνδρες. Κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, προκαλώντας επώδυνα συμπτώματα οπουδήποτε, στην πλάτη ή στο πρόσωπο. 

Το Clearogen για την ακμή είναι μια θεραπεία για τους ενήλικες χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, μειώνοντας αποδεδειγμένα τα υψηλά επίπεδα της ακμής-τα οποία προκαλεί η DHT με σκοπό την εξισορρόπηση της παραγωγής του ελαίου στο δέρμα. Το   Clearogen ενσωματώνει  επίσης, αποδεδειγμένα, φάρμακα κατά της ακμής, για να απομακρύνει την υπάρχουσα ακμή και για την πρόληψη μελλοντικών κρουσμάτων.

Διαβάστηκε 6631 φορές