Άρθρα και έρευνες

Άρθρα, έρευνες και μελέτες από τα πιο έγκυρα ξένα μέσα για τα συμπληρώματα διατροφής

Τύποι και συμπτώματα ανδρικής ακμής

Η ακμή στους άνδρες: Στους άνδρες η ακμή μπορεί να ξεκινήσει στην εφηβεία και να διαρκέσει μέχρι την ενηλικίωση. Σε κάθε περίπτωση, η ακμή σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές του οργανισμού, όπως η τεστοστερόνη. Στις περισσότερες περιπτώσεις η ακμή μειώνεται  με τα χρόνια.

4 Μύθοι για την ακμή στους άντρες

Υπάρχουν πολλές εσφαλμένες αντιλήψεις, σχετικά με την ακμή, και είναι σημαντικό να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Εδώ, ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους μύθους γύρω από την ακμή.

Η ακμή στους άντρες και τα αίτια της

Παρά το γεγονός ότι μερικοί εξωτερικοί παράγοντες όπως (ρύποι, σκόνη, κ.λπ.) συμβάλλουν στις αιτίες της ακμής στους άνδρες, είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι ορμόνες και η ακμή σχετίζονται επακριβώς.

4 Μύθοι για την γυναικεία ακμή

Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις, σχετικά με την ακμή των γυναικών και τη θεραπεία της, και είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Εδώ, ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους μύθους γύρω από την ακμή.

Τύποι και συμπτώματα γυναικείας ακμής

Στις γυναίκες, η ακμή μπορεί να ξεκινήσει στην εφηβεία και να διαρκέσει μέχρι την ενηλικίωση. Σε κάθε περίπτωση, η ακμή σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές του οργανισμού και κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής, όπου η ορμονική ακμή των ενηλίκων γυναικών συνδέεται κυρίως με την έμμηνο ρύση. 

Η γυναικεία ακμή και τα αίτια της

Η ακμή είναι τυφλή. Η ακμή η πιο συχνή πάθηση του δέρματος, επηρεάζει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, τις φυλές, τις κοινωνικοοικονομικές καταστάσεις και των δύο φύλων, σε κάποια χρονική στιγμή, κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Clearogen- Η επιστημονική βάση

Δημιουργημένο από δερματολόγο με φυσικά συστατικά, το Clearogen προσεγγίζει πολύπλευρα την ακμή στοχεύοντας στην ρίζα της με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Κάθε πέρυσι και καλύτερα και για τη κατάθλιψη

Oι νέες γυναίκες έχουν μεγαλύτερα προβλήματα υγείας από τις γυναίκες μία και δύο γενεές πριν

Σελίδα 1 από 3